Olen nainen, äiti, vaimo, tyttö, isosisko, keskisisko, pikkusisko, kävelijä, etsijä, opettaja, oppilas, tytär, kirjoittelija, hauturi, kasvattaja, avantouimari, nuori (35), aikuinen (35), keski-ikäinen (35), ikääntynyt (35), kokkailija, nautiskelija, kakuntekijä, kristitty, hoitaja, esteetikko, tukija, tuettava, ystävä, lukija, rukoilija, melankolikko, liikenainen, rakastaja, analyytikko, keittiöpsykologi, sohvasosiologi, maalainen, sanailija, mehtäläinen, pikkuinen, kuljeskelija, puutarhanhoitaja, pohdiskelija, matkailija, sosiaalinen erakko, omakotiasuja, empaattinen, kipeästi kiltti mutta oikenemassa, impulsiivinen, tasapainoinen, kuuntelija, pieneksi kasvamassa, intuitiivinen, koiranystävä, sukurakas, suihkufani, agilitaaja, rajanvetäjä ja tunnelmanluoja.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tervetuloa, uusi hauvavauva!

Meillä on perheessä uusi jäsen: mininausterimme Hymy sai sektiolla tyttöpennun sunnuntaina. Pennusta tuli yllättäen paljastassuinen savolainen, kun lähin eläinklinikkapäivystys oli Kuopiossa asti. Yritämme kasvattaa sen kuitenkin keskisuomalaisille tavoille asap. ;)

Ikä 2 tuntia, paino 215g. Alla pehmoinen mamma, joka nukkuu vielä sektion jäljiltä.
Minä ja mami, pus.
Hymyn sulho on kääpiöpinseri, eli pentu on kääpiösnautseri-pinseri. Väri näyttää periytyneen ruskealta pinseri-iskältä, mutta kiinnostava on tuo harmaa sävy kaulassa ja mahassa. Myös mustat korvat, tassut ja häntä ovat aika hauskannäköiset. Kauunis.

1 kommentti:

  1. Voi hellanlettas mikä nappinenä!!!!! <3 Ja mikä blogi!!! <3 <3 Ihana!!! Kiitos Jenny!! Tuo esittely saa jo elämänlaadun nousemaan ja päivänpaisteisen mielen!!!!! =) I-HA-NA!!!!!!!! oikein ihana!!!! Ps.ei tommosia kumppareita saa olla!!!!!!!!!!! =DDD järisyttävät...voitko enää käyttää muita popoja lainkaan..tule sade, tule loska..sada aina vaan!!!!!!

    VastaaPoista