Olen nainen, äiti, vaimo, tyttö, isosisko, keskisisko, pikkusisko, kävelijä, etsijä, opettaja, oppilas, tytär, kirjoittelija, hauturi, kasvattaja, avantouimari, nuori (35), aikuinen (35), keski-ikäinen (35), ikääntynyt (35), kokkailija, nautiskelija, kakuntekijä, kristitty, hoitaja, esteetikko, tukija, tuettava, ystävä, lukija, rukoilija, melankolikko, liikenainen, rakastaja, analyytikko, keittiöpsykologi, sohvasosiologi, maalainen, sanailija, mehtäläinen, pikkuinen, kuljeskelija, puutarhanhoitaja, pohdiskelija, matkailija, sosiaalinen erakko, omakotiasuja, empaattinen, kipeästi kiltti mutta oikenemassa, impulsiivinen, tasapainoinen, kuuntelija, pieneksi kasvamassa, intuitiivinen, koiranystävä, sukurakas, suihkufani, agilitaaja, rajanvetäjä ja tunnelmanluoja.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Poppoppop

kuva: HS.fi



Hei, popcorn on nyt sitten virallisesti terveellistä! Popcornissa on paljon kuituja, vähän kaloreita ja enemmän antioksidantteja kuin hedelmissä keskimäärin, sanovat tutkijat. Minä vaan mietin, että mikä uutinen tämä on? Ei luulisi popcornin ravintosisällön mitään rakettitiedettä olevan? Sitä paitti, senhän nyt tuntee suussaankin: kaikki herkulliset jutut on ihanan terveellisiä, kun niitä nauttii sopivassa määrin. [Terkkuja poppareita rakastavalle ystävälleni, jonka seinältä tämän tutkimuksen bongasin. Minä tykkään poppareista, hän Rakastaa niitä.]
  
Hesarin sivuilla aiheesta juttu: KLIK.

Minusta poppareiden terveysvaikutukset ovat maksimissaan hyvän elokuvan tai kirjan kanssa nautittuna. <----- Tätä var-sin-kaan ei tarvihe tutkia.


2 kommenttia:

  1. Ja tämän vuoksi on popparikone kovassa käytössä!!! Namskis.

    VastaaPoista
  2. Voi Elina: tämänkin popcorn-asian sää tiesit paljon ennen muita. Viisas tyttö. :)

    VastaaPoista