Olen nainen, äiti, vaimo, tyttö, isosisko, keskisisko, pikkusisko, kävelijä, etsijä, opettaja, oppilas, tytär, kirjoittelija, hauturi, kasvattaja, avantouimari, nuori (35), aikuinen (35), keski-ikäinen (35), ikääntynyt (35), kokkailija, nautiskelija, kakuntekijä, kristitty, hoitaja, esteetikko, tukija, tuettava, ystävä, lukija, rukoilija, melankolikko, liikenainen, rakastaja, analyytikko, keittiöpsykologi, sohvasosiologi, maalainen, sanailija, mehtäläinen, pikkuinen, kuljeskelija, puutarhanhoitaja, pohdiskelija, matkailija, sosiaalinen erakko, omakotiasuja, empaattinen, kipeästi kiltti mutta oikenemassa, impulsiivinen, tasapainoinen, kuuntelija, pieneksi kasvamassa, intuitiivinen, koiranystävä, sukurakas, suihkufani, agilitaaja, rajanvetäjä ja tunnelmanluoja.

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jenny Katherine Heigl

Niin hauskaa hupia on tämä Ketä julkkista muistutat -leikki, johon loistomahkut tarjoaa MyHeritage.com -sivusto. Voisin käyttää tuntikausia kuvamuunnoksiin [ja olen tainnut käyttääkin...] ja perheenjäsentenkin soveltuvimmat kasvokuvat on jo kokeiltu moneen kertaan. Parhaan tuloksen antavat kasvokuvat, jotka on otettu suoraan edestä. Ilme saa olla hymy tai totinen, mutta irvistysilmettä välttäisin: se antaa ei-niin-toivottuja näköisyystuloksia.

Koukuttavaa on kokeilla eri kuvilla, koska tulokset vaihtelevat hieman kuvakulmien mukaan. Ihanin ja herkimpiä tunteita herättänyt tilanne julkkisnäköisyysvertailuissa oli se, kun sain 78% osuman lapsuuden fanituskohteeni, Shirley Templen kanssa. Oih.

Celebrity morph -toiminto on huippu. Se tekee kuvamuunnoksen, joka tekee muutamassa sekunnissa minusta.... Katherine Heiglin, poks. :) Ja taas takas, pöh. >:/


MyHeritage: Celebrity Morph - Roots - Vintage photos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti